För att se detta innehåll måste du acceptera cookies.

Ändra dina inställningar här »

 

ENGAGEMANG

På Fredrikssons löser vi ditt problem innan du vet att du har ett. En av våra starkaste grenar är nämligen engagemang, i dig och din produkt. Oavsett om vi ska ta fram en detalj eller en komplett lösning. Varje medarbetare hos oss vet vad du behöver – en effektiv produktionsprocess som kapar kostnader och säkrar kvalitet. Därför matar vi in allt vårt kunnande tidigt i processen. Då kan vi upptäcka fel som skulle kosta dig både tid och pengar i ett senare skede.

HELA VÄGEN

På Fredrikssons är vi med dig från idé till färdig produkt. Vi tror på att samarbete driver resultat och kommer gärna in tidigt i utvecklingsarbetet. Då kan vi bidra med specialistkompetens när det gäller exempelvis konstruktion eller prototyptillverkning. Tack vare vår kapacitet inom produktion, montering och testning kan vi ta ansvar för din produkt hela vägen – tills den är klar för marknaden.

VÄXTKRAFT

Med Fredrikssons kan du vara trygg med leveransen. I alla avseenden. Vi ingår i en börsnoterad koncern med verksamhet i stora delar av världen. Vår egen produktionsanläggning har en avancerad maskinpark för metallbearbetning, och våra medarbetare har en hög teknisk kompetensnivå. Kvalitet och leveranssäkerhet är en självklarhet för oss. Men vi vill mer än så. Vi ser på din produkt som om den vore vår egen. Det synsättet har lett till att våra kunder har stort förtroende för oss. Vi får ta del av underlag innan de är utgivna och vi jobbar med hög transparens i kalkylerna. För tillsammans kan vi skapa storverk.

KONTAKTA OSS

Vårt säljteam svarar gärna på alla försäljnings- eller produktfrågor. Du kan ringa eller mejla till oss, välj det som passar dig bäst.

Tel: +46 (0) 143-296 00
E-post: info@fredriksons.se