Kontraktstillverkning

Inom kontraktstillverkning kan vi erbjuda avancerade industriprodukter i små och medelstora serier. Höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet samt kostnadseffektiva lösningar är självklara krav vi ställer på oss.  Ladda ner vår engelska broschyr, Machine Capacity, och läs mer om vår omfattande maskinpark.

Montering

Vi har lång erfarenhet av att montera system av komplexa produkter. Inom livsmedelsindustrin, medicinteknisk och övrig industri tillverkar vi system som även inkluderar sluttest. Vi erbjuder också leveranser direkt till era slutkunder.

Läs mer »

CNC Bearbetning

Vi erbjuder ett brett utbud av CNC-bearbetning med svarvning,
3-4 axlig fräsning samt 5-axlig CNC med svarvfunktion. Maskiner med robotbetjänad in- och utmatning, i kombination med stora verktygsmagasin, ger möjlighet till obemannad körning. Detta ger en hög grad av automatiska  processer och kostnadseffektiv produktion.

Läs mer »

Plåtbearbetning

Vi har lång erfarenhet av plåtbearbetning, främst i rostfritt och aluminium. En hög grad av automatisering ger flexibel produktion. Vårt plåthanteringssystem, som är anslutet till våra lasrar, skapar kapacitet dygnet runt. Vi har maskiner för kantbockning och robotbockning samt manuell svetsning/robotsvetsning i enlighet med svetsstandarder ISO 3834-2 samt EN 15085.Vår djupa kunskap inom trycksvarvning ger oss möjlighet att framställa detaljer med en diameter på upp till 2000 mm.

Läs mer »

Affärsområden

Har du en ny produkt? Vill du utveckla en existerande produkt? Oavsett dina behov, hittar vi på Fredriksons de smartaste lösningarna längs hela värdekedjan. Vi är en komplett systemleverantör som erbjuder våra kunder kostnadseffektiva lösningar, från idé till färdig produkt. Vi erbjuder projektledning, konstruktion, tillverkning av prototyper, teknisk dokumentation, produktion, sluttest samt leverans till kund. Vi har lång erfarenhet av plåt- och skärande bearbetning, främst i rostfritt stål, kolstål och aluminium. Vi har mycket djupa kunskaper i montering av komplexa system.