FRAMTIDSORIENTERAT

På Fredrikssons gillar vi att ligga steget före. För din skull. Därför utvecklar vi hållbara lösningar för framtiden, som kan anpassas om du behöver förändra din produktion i framtiden. Det ökar livslängden på systemet och ger dig en stabilare lösning. Med våra produkter kan du vara säker på att ligga i teknisk framkant. Smarta conveyors till exempel, kan mäta hur din produktion fungerar. Så att du hittar problemen innan de uppstår.

KUNDANPASSADE BANSYSTEM

Låt oss hjälpa till med layout-stöd och transportörslösningar som är utanför standardnormen. Eftersom vi har utveckling och tillverkning i Sverige och Kina kan vi snabbt hjälpa dig – från idé till färdiga produkter med väldigt kort ledtid.

LÖNSAMT

På Fredrikssons tänker vi till för att stärka din affär. Våra transportörsystem har hög effektivitet och lång livscykel. Vi har minskat energiförbrukningen och minimerat antalet reservdelar. Med avancerad teknik och intelligent mjukvara skapar vi system som förflyttar dina förpackningar snabbt, säkert och hygieniskt. En bättre affär i alla led helt enkelt.