Maskinenheter

Nöjda kunder

Vi har lång tradition av att arbeta med en av världens största aktörer inom livsmedelsindutrin. Det har sporrat oss för att ständigt hitta nya utmaningar och innovativa lösningar. På det sättet kan vi deisgna nya komponenter som går att applicera var som helst i världen, ibland enbart med instruktioner som installationsstöd. Detta gör att våra kunder snabbare installerar och driftsätter totala lösningar.

Kontakta oss för information »

Ackumulator ACU

Fredriksons Conveyor Solutions Ackumulator, ACU, ökar tillgängligheten samt effektiviteten i produktionen. Samtdigt är den som alla våra produkter ytterst fördelaktig avseende ägande kostnaden.  Fredriksons ACU är byggd av standardkomponenter och kan levereras med eget elskåp eller integreras i linjekontroll. Vår lösningar kan lätt integreras i andra system.

Ladda ner broschyr »

Vertikaltransportörer VCU

Fredriksons Conveyor Solutions Vertikaltransportör, VCU,  möjliggör integrering av lösningar som skapar yta eller flöden där tranditionella transportörer inte kan lyfta eller sänka produkter. VCU lösningen är det mest kostnadseffektiva sättet att hantera gods vertikalt utan att inskränka på yta. Som alla våra lösningar kan VCU integreras i andra system och drivas utifrån eget elskåp eller via linjekontrollen.

Ladda ner broschyr »

Hissar ECU

Fredriksons Conveyor Solutions hissar, ECU,  möjliggör integrering av lösningar för större och tyngre enher som skall transporteras vertikalt såsom multipaket eller tråg av olika slag.  ECU lösningen är det mest kostnadseffektiva sättet att hantera gods vertikalt utan att inskränka på yta.

Ladda ner broschyr »

Portaler PCU

Våra Portaler ger kunden den smidigaste och mest kostnadseffektiva lösningen för att skapa passage för operatörer, gods, truckar eller brandutrymmen. Lösningen är enligt samma standardkomponenter som övriga CS produkter dvs modulär och går snabbt att installera.

Ladda ner  broschyr »