Produktionsledare montering och tillverkning

8 december 2021

Vi söker produktionsledare till vår montering och tillverkande delen

Produktionsledare på Fredriksons Verkstads AB

Vill du vara med och bidra i en tillverkningsindustri som satsar? Våra kunder är världsledande inom förpackningsindustrin, medecinteknik och miljöindustri.

Är du en teknikintresserad person med goda ledaregenskaper?

Är du framåttänkande och tycker om att följa med i den senaste tekniken? Är du en driven engagerad person som skapar goda relationer och vill arbeta i en roll där din goda samarbetsförmåga driv och problemlösningsförmåga kommer väl till pass? Då kan det här vara något för dig!  Du kommer ha goda förutsättningar att påverka och komma med nya idéer, då du blir en viktig del av teamet framåt i ett företag med familjärstämning.

Om tjänsten

Som produktionsledare ansvarar du, tillsammans med dina medarbetare, för att uppfylla produktionsmålen inom avdelningen montering samt två avdelningar i den tillverkande delen samt utveckla verksamheten och medarbetare med Fredriksons värderingar som grund. Genom tydligt ledarskap sätter du medarbetarna i fokus och skapar engagemang, motivation och förändringsvilja. Vidare ansvarar du för att leda, utveckla och coacha dina medarbetare. Du kommer att arbeta med ständiga förbättringar av kvalitet och leverans, säkerhet, arbetsmiljö och miljö. Du rapporterar till Produktionschef och blir del i den produktionsledargrupp som operativt leder produktionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad ledarerfarenhet från tillverkningsindustri. Du har en positiv människosyn, är kommunikativ, kreativ och har en mycket god förmåga att stödja och inspirera till medarbetares utveckling. Du är bra på att organisera, leda och coacha samt motivera din personal. Eftersom du förväntas leverera tillsammans med och genom dina medarbetare så har du ett genuint intresse för människan. Utmaningar och problem är någonting som du välkomnar, du gillar problemlösning och använder dig av problemlösningsverktyg som du har förvärvat i din tidigare erfarenhet med att arbeta utifrån LEAN-filosofin. Erfarenhet och utbildning är högst relevant men din attityd, din uthållighet och din passion för utveckling och att arbeta med människor samt kvalitet är avgörande. Teknisk utbildningsbakgrund är meriterande.

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort Vadstena.

Urval sker löpande.

 

Ansökan skickas till: personal@fredriksons.se märk ansökan med Produktionsledare. Vid frågor rörande rekryteringen och tjänsten kontakta Malin Fyhr 0143 – 296 34.