Kvalitets och miljöchef

29 januari 2021

Vi söker kvalitets och miljöchef

Kvalitets och miljöchef till Fredriksons Verkstads AB

Vill du vara med och bidra i en tillverkningsindustri som satsar? Våra kunder är världsledande inom förpacknings, medicinteknik samt hållbarhets industri. 

Är tekniskt intresserad och kompetent inom kvalitets och miljöarbete i tillverkande industri och vill arbeta som ledare i företag med goda framtidsutsikter? Vill du vara med och driva vårt projekt i att bli ett Klimatneutralt företag 2023?

 

Är du framåttänkande och tycker om att följa med i den senaste tekniken? Är du även en driven, utvecklingsinriktad och analytisk person som vill arbeta i en roll där ditt goda samarbetsförmåga driv och problemlösningsförmåga kommer väl till pass?  Då kan det här vara något för dig!  Du kommer ha goda förutsättningar att påverka och komma med nya idéer, då du blir en viktig del av teamet framåt i ett företag med familjärstämning.

Om tjänsten: Ett viktigt fokus kommer att vara att bidra förbättrings och förändringsarbete i vårt kvalitetsarbete. Du kommer även vara en viktig spelare i företagets satsning att bli ett klimatneutralt företag 2023. Din vardag kommer bland annat innebära mycket lagarbete med vår produktion. I din roll som kvalitetschef kommer du ha personalansvar för ca 3 medarbetare. I rollen kommer ditt uppdrag innebära att du har ansvar för att driva, utveckla, effektivisera och modernisera företagets kvalitets och miljöarbete i enlighet med nedbrutna övergripande mål. Bland annat kommer det handla om att upprätthålla och utveckla arbetssätt och att i övrigt skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att lyckas med sina uppdrag. Du kommer att rapportera till VD och vid behov även samarbeta med andra bolag inom XANO-koncernen.

Kvalifikationer: För att lyckas i rollen behöver du vara bra på att se helheten och att se nya tekniska möjligheter. Du behöver också vara en trygg och erfaren ledare och ha tidigare erfarenhet från producerande verksamhet. Du har minst en gymnasieutbildning med teknisk inriktning och en god kompetens inom kvalitetsledningssystem ISO 9001, 14001, 13485. Vidare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift och känner dig trygg i att arbeta på engelska samt har körkort B. 

Som person är du nyfiken, engagerad och har lätt för att se nya möjligheter.  Du är en teamspelare men även en trygg, självständig och erfaren ledare som är bra på att bygga goda relationer eftersom du kommer att arbeta med kollegor i olika delar av organisationen samt med externa kontakter. Vidare har du en förmåga att gasa och bromsa samtidigt och kan vara flexibel i en föränderlig verksamhet.  

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort Vadstena. Sista ansökningsdag är den 15 februari 2021.

Ansökan skickas till: personal@fredriksons.se märk ansökan med Kvalitets chef. Vid frågor rörande rekryteringen och tjänsten kontakta Malin Fyhr 0143 – 296 34.