Kvalitetschef

3 juli 2017 07:00

Arbetsbeskrivning:

Som Kvalitetschef hos oss på Fredriksons kommer du att möta en varierande och händelserik roll med många kontaktytor. Du hanterar kvalitetsfrågor i kundprojekt, ansvarar för kvalitetssäkring av nya leverantörer, har nära kontakt med certifieringsorgan vid revisioner och auditeringar samt ansvarar för att vidareutbilda organisationen i kvalitetsledningssystemen. Genom proaktivitet, närvaro och struktur leder och vidareutvecklar du våra rutiner och processer för att nå våra kvalitetsmål. Vi är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 3834-2 och 13485. Som Kvalitetschef har du personalansvar för 4 personer inom kvalitet och mätteknik som du leder i det dagliga arbetet. Du rapporterar till VD och ledningsgrupp. Placering för tjänsten är Vadstena.

Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna eftergymnasial, med ett par års erfarenhet av kvalificerat kvalitets- & miljöarbete i tillverkande bolag. Du har en mycket god teknisk förståelse och är van vid att läsa ritningar. Du ser värdet i strukturerade processer och känner dig trygg med de flesta kvalitetsverktyg. Vi ser gärna att du trivs i internationella miljöer. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift och vi förutsätter att du är en van användare av moderna IT – och affärssystem.

Som person är du driven, strukturerad och utåtriktad. Du kommer att lyckas i ditt uppdrag för att du är väl insatt i teknik och produktionsförhållanden och för att du på ett tydligt, engagerat och pedagogiskt sätt kan informera och förmedla information till flera kontaktytor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten.  Vi önskar din ansökan snarast, urval kommer att ske löpande.